Kategorier
Nyttig info

Kjære medlem av Lørenskog kunstforening

Mitt møte med Lørenskog kunstforening skjedde i Helgeroa på en sommerfest i 2019. Der satt jeg ved siden av en av grunnleggerne av Lørenskog kunstforening, Åse Molstad. Hun besøkte meg hjemme på Kurland, og gav veiledning og tilbakemeldinger på skulpturene mine. Det motiverte meg til å bli aktivt medlem i Lørenskog kunstforening. 

Jeg er overlege og forsker på pasientsikkerhet og organisasjonskultur på Akershus Universitetssykehus, og seniorrådgiver i Helsedirektoratet. 

Jeg brenner for å bidra til gode møter mellom mennesker, og er særlig glad i figurativ kunst, og skulpturer. Lørenskog kunstforening har 128 medlemmer som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med. Det er flott om mange av dere vil delta på Medlemsutstillingen i september.

Og så håper jeg at vi sees på medlemsfesten i september!

Vennlig hilsen

Ellen Tveter Deilkås,
styreleder i Lørenskog kunstforening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *