Kategorier
Utstillinger

Ny utstilling med Els Geelen! «Fugleperspektivet» 28.8.20 – 13.9.20

Åpning lørdag 29. august kl. 12:00.

Kunstsalen, Lørenskog Hus,  Festplassen 1.

Forfriskninger

Utstillingen er åpen  29. august  –  13. september
Mandag – lørdag  10 – 16
Søndag  12 -16

Els Geelen er ei Nederlandsk billetkunstnar som bor i Norge på ein økologisk gard, midt i Hardanger.  Ho har fått sin kunstnarisk utdanning i Amsterdam, men har og studert biologi og har ein fasinasjon for naturen.

På garden produserast økologisk kalkun og kylling. Gjennom verksemda har Els Geelen fått mykje kunnskap om fjørfeindustrien i Norge samt i utlandet.

Gården har eigen klekkeri og tilgang til dei nyfødde kyllingane gav Geelen inspirasjn til å byrja på prosjektet «Fugleperspektivet».  I denne utstillinga får du sjå det vakre og det abstrakte, men pg det ubehagelege i det somblir for nært og vakkert.  Me får sjå det me ofte ikkje tenker på, ikkje ser – eller ikkje likar å sjå; dei frie fuglane som vert ufrie og gjort usynleg i møte med mennesker.

Geelen har hatt ei rekke utstillingar i Norge og i utlandet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *